Wie is VITway

Ik, Samantha Bakker, ben gewichtsconsulente en begeleid je naar een nieuwe levensstijl. Sinds 1 mei 2018 ben ik een praktijk begonnen in Roden (Drenthe) en in Hoogkerk (Groningen).

Maar sinds 2021 ben ik verhuisd naar Assen. 

Toen ik 20 jaar was, foto's terug zag van mijzelf heb ik de knop omgedraaid. Ik begon met ruim 2 liter water drinken op een dag, mijn voedingspatroon hierbij aanpassen en ging meer bewegen. 20 kilo lichter na een jaar. De dag dat ik het zelfvertrouwen weer voelde vergeet ik nooit meer. Wat kun je blij zijn met jezelf. Dit gevoel gun ik jou ook.

Samen met mij, gaan we je doelen bereiken, in voor en tegenspoed.

Maar straks zeg jij vol trots, I did it! 

  VITway - Straight away

  • Uiteraard vind ik reguliere voeding heel belangrijk. Maar vaak is het moeilijk om je levensstijl radicaal om te gooien. Tellen van calorieën, afwegen en er vaak ook nog voor het gezin bij koken. Ik wist dat het makkelijker kon en misschien ook wel veel leuker. Uiteindelijk kwam ik bij Straight away uit. Een vrolijke uitstraling waarbij je niet opziet om het product te pakken. De smaken zijn lekker en er is voor iedereen wel iets. 
  • Met Straight away wordt het makkelijker. Je hoeft niet na te denken welke ingrediënten heb ik nodig. Het enige wat moeilijk is, is de vraag, welke lekkere smaak neem ik vandaag. 
  • We beginnen altijd met het 800 of 900 programma. Bij het 800 programma gebruik je alleen de Straight away producten. Bij het 900 programma, vervang je de warme maaltijd voor reguliere voeding (groente & vlees).

  Doelen & verwachtingen

  • Je hebt de stap gezet en voor de meesten is dit een moeilijke stap. Gelukkig heb je een coach die samen met jou dit aangaat. Wij begeleiden je vanaf het eerste moment tot het doel en helpen je ook om dit in balans te houden.  Samen hebben we ons er door heen geslagen. Maar vooral Jij, hebt dit bereikt met je mentale en positieve krachten. Ja echt, daar sta je. Je nieuwe ik. Geniet van het leven, van je lichaam waar jij je nu prettig in voelt en van al het positieve wat nog gaat komen.
  • Je hebt maar 1 lichaam, wees er zuinig op.