Magnesiumpakking

We starten met het insmeren van je hele lichaam; je rug, armen, benen, en buik, met Magnesium Gel. Daarna pak ik je in in plastic folie en daaroverheen doe ik de Infrarooddeken. Deze deken staat op ongeveer 50 tot 55 graden en in deze heerlijke warmte blijf jij 45 minuten genieten. Je kunt in deze tijd genieten van een muziekje naar keuze. 

Warmte en magnesium gaan heel goed samen. Door de warmte openen de poriën in de huid, waardoor de magnesium beter wordt opgenomen. Daarom is de combinatie van magnesium gel en een infraroodsauna-deken zo effectief. 

Infraroodsauna Deken

De Infraroodsauna Deken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine. Omdat je ligt is het nog meer ontspannen en zorgt de deken ervoor dat jouw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen.

Infrarood warmte

Infrarood warmte is een vorm van energie die direct het lichaam binnendringt en zorgt voor opwarming van onze spieren en weefsels direct zonder gebruikt te maken van de tussenliggende lucht. Ons lichaam produceert zelf ook infrarood energie dat ons helpt warm te blijven en zorg draagt voor de reparatie van beschadigd lichaamsweefsel. 

Artsen in Europa en Japan hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de therapeutische toepassingen van infrarood. Infrarood behandelingen hebben in verschillende ziekten (hart en vaat ziekten, hoge bloeddruk, reumatische aandoeningen, artrose, diabetes, kanker etc.) vele voordelen gebracht. Verder helpen infrarood golven verwijdering van gifstoffen uit het lichaam te versnellen, dit is ook een belangrijke bijdrage bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.