Pressotherapie

De wellness sensatie die zorgt voor direct resultaat! Het afslankapparaat werkt vochtafdrijvend, vetafbrekend, spieropbouwend en huidverstevigend.

Voordelen van Weightlosing Expert Afslankapparaat
- Onmiddellijke wellness sensatie.
- Krachtige drainage van vocht.
- Verbetering en herstel van de natuurlijke lymfestroom.
- Stimuleren van de bloed- en lymfecirculatie met verwijdering van afvalstoffen.
 Afslankende en reinigende werking dankzij transpiratie veroorzaakt door de infrarood energie. De werking van de electro pads kan apart of samen met de presso-therapie behandeling gebruikt worden. Het is de uitschieter van dit volledige behandelingsprogramma wat volgende snelle resultaten garandeert:

- Versteviging en herstructureren van de te behandelen zones.
- Drainage en reiniging van het weefsel dankzij de locale verhoging van het metabolisme op plaatsen waar de elektroden worden toegepast.

 

Het afslankapparaat wordt gedefinieerd als "een 4 in 1 toestel" omdat het u toelaat 4 belangrijke afslankmogelijkheden tegelijk uit te voeren:

 Infrarood energie: voor de stimulatie van het metabolisme waardoor een betere vetverbranding ontstaat. Infrarood energie verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot een diepte van vijf millimeter zonder de huid te beschadigen. Tijdens een infrarood behandeling van 30 minuten, gericht op afvallen, worden er 500 à 600 kcal. verbruikt.

• Elektrostimulatie: voor de verfijning en versteviging van het lichaam, het verwijderen van plaatselijke vetophopingen en cellulitis verminderen. Door deze stimulatie ontstaan er spiercontracties. Elektrostimulatie is ook aangewezen om loomheid in de benen te behandelen. Ideaal om elektrostimulatie en infrarood energie toe te passen na een Power Plate of Power Wrap sessie.

• Lymfedrainage: een zeer effectieve manier om het afweersysteem te versterken, om afvalstoffen en spanningen kwijt te raken, om overtollig lymfevocht af te voeren (na een amputatie of bij oedemen) en om verschillende ziekteprocessen te ondersteunen. De lymfedrainage zorgt ervoor dat de lymfecirculatie tot tien maal sneller gaat stromen dan normaal. Een lymfedrainage behandeling heeft daardoor ook een relaxerend effect en zorgt ervoor dat de huid er beter en gezonder gaat uitzien. Het reinigt en stimuleert het hele lichaam en vermindert de kans op ziektes. Dankzij een lymfedrainage behandeling kan bovendien stress en chronische vermoeidheid vermeden worden. Deze behandeling wordt eveneens aangeraden om striemen te vermijden wanneer men snel verdikt.

• Presso-massage technieken: speciaal ontworpen en getest voor het verkrijgen van het effect van een lymfedrainage door gebruik te maken van 2 onderdelen: de botten en gordels waarin lucht geblazen wordt. De aanvoer van lucht wordt bestuurd door een microprocessor in het weightlosing expert afslankapparaat waardoor de hoeveelheid en de luchtdruk aan de binnenkant van de onderdelen kan worden aangepast. Dit veroorzaakt een gelijkmatige compressie van onder naar boven rond het lichaamsdeel. Dit ter bevordering van de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel, evenals de re-absorptie van weefselvloeistoffen in de bloedvaten.

Eenmaal terug opgenomen in de bloedvaten worden de afvalstoffen getransporteerd door de weefselvloeistoffen om dan uiteindelijk in het bloed en lymfesysteem terecht te komen. De compressie vermindert de ruimte tussen het vet en de bloedsomloop en vergemakkelijkt zo het contact tussen vetcellen en circulerende stoffen die nodig zijn tijdens het metabolisme van de vetten. Presso-massages met de weightlosing master zijn geheel pijnloos en zeer ontspannend. Door een analyse van spierbewegingen hebben we de verschillende functies van de weightlosing master onderzocht die invloed hebben op de stimulatie van het zenuwstelsel met micro-elektrische stroom bij lage frequentie en die een reactie veroorzaken van het betrokken aerobe spierweefsel. Dit resulteert in een slanker en sterker lichaam. De detoxificatie gebeurt door middel van lymfedrainage. Het effect van dit compressie programma op energie maakt dat dit een zeer geschikte behandeling is voor mensen lijdend aan retentie en lymfostase.