Cryolipolyse (vet bevriezen)

Cryolipolyse is een technologie voor figuurcorrectie waarbij je vet verliest door vetcellen te bevriezen. Je raakt gemiddeld maar liefst tot 30 procent vet kwijt in één behandeling. Een groot voordeel is dat de behandelde vetcellen definitief verdwijnen.

Vetcellen zijn gevoeliger voor koude dan andere lichaamscellen. Al bij 4 graden Celsius beginnen vetcellen te kristalliseren en vallen ze uiteen. Vervolgens worden de afgebroken vetcellen door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.

Behandeling

Het cryolipolyse apparaat heeft zuigmonden die op de huid worden geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de huid in de zuigmonden gezogen, waarna de onderhuidse vetlaag wordt bevroren. De temperatuur in de zuigmonden daalt tot maximaal -10 graden Celsius.

Afhankelijk van de dikte van de vetlaag duurt de behandeling zo’n 45 minuten.

Effectief op specifieke plaatsen
De cryolipolyse techniek is met name een effectieve methode voor het verwijderen van vet op specifieke plaatsen, zoals de buik, taille, bovenbenen, lovehandles en de rug.

Na een cryolipolyse behandeling, heb je geen hersteltijd nodig en kun je meteen weer je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect alternatief voor liposuctie.

Wist je dat cryolipolyse geschikt is voor vrouwen én mannen?

Het beste effect heb je over het algemeen na 3 behandelingen.

Wil jij dat ook?

Voor meer informatie over hoe je die hinderlijke rolletjes aanpakt, plan een vrijblijvende intake in!