VITway programma

Herken je dat? Morgen ga ik echt beginnen. Dat jurkje zit net iets te strak. Vandaag had ik het echt te druk. Zo kunnen we nog wel een paar excuses plaatsen. Maar dat gaan we niet doen. Want wil jij ook graag weer dat jurkje passen, je heerlijk in eigen lijf voelen? Met je kind(eren) kunnen spelen en je veters kunnen strikken zonder dat je denkt, dit ging wel eens wat makkelijker. Wil jij dit ook nog eens met 'normale voeding'? 

Dan is het VITway programma perfect voor jou.  Hierin begeleid ik je naar de nieuwe jij, vol zelfvertrouwen en met een nieuwe gezonde levensstijl. We richten ons niet alleen op afvallen, maar ook op slapen en bewegen,

Wat kun je verwachten: 

We gaan samen een programma maken waarbij jij je goed voelt en het beste bij je past. We bespreken het stappenplan en je doelen. 

Maar eerst hebben we het intakegesprek, deze duurt ca 60 min. Hierin bespreken we samen je vragenlijst en eetdagboek die jij ingevuld mee hebt genomen. Aan de hand daarvan, gaan we een plan van aanpak maken. 

De aankomende 8 weken* kom je 1 x in de week langs voor een weegmomentje en praten we natuurlijk ook even bij. Want alleen zo kunnen we zien waar eventuele valkuilen zitten, maar ook wat heel goed gaat.

Na 8 weken kun je er nog voor kiezen om een na traject te volgen of zo nu en dan een los consult te nemen.

*Eventueel mag het pakket ook afgenomen worden met 1x in de 2 weken een consult en weegmoment. 

Product Prijs
VITway programma € 350,00
Na traject 8 consulten, incl. wegen - 30 min € 225,00
Los consult, incl. wegen - 30 min € 30,00
Los consult, alleen wegen - 15 min € 17,50
Stok achter de deur traject, alleen wegen - 15 min - 14 afspraken € 215,00
Stok achter de deur traject, incl wegen - 30 min - 14 afspraken € 395,00