Gouden tips

 

Ga jij starten met het Straight away dieet of ben je van plan om binnenkort te beginnen? Wij geven je zes tips om niet in de meest voorkomende valkuilen te stappen!

  1. Variatie is de key tot succes! Voorkom dat je in een sleur raakt en blijf vanaf dag 1 zo gevarieerd mogelijk eten. Probeer iedere dag een andere menusamenstelling te gebruiken, zo wordt afvallen nooit saai. Test ook eens producten en smaken die je normaal nooit zou nemen.
  2. Drink voldoende water: 2,5 liter per dag. In het begin is het handig om de vochtinname goed bij te houden. Genoeg drinken helpt bij de afvoer van afvalstoffen in het lichaam, voorkomt hoofdpijn en zorgt ervoor dat je je niet slap gaat voelen. Gebruik Drink & Mix om water drinken makkelijker en lekkerder te maken.
  3. Zorg voor regelmaat en voorkom honger. Je bent je lichaam een nieuw voedingspatroon aan het aanleren. Voorkom honger, zorg dat je om de drie uur een maaltijdmoment hebt. Merk je dat je toch nog veel trek hebt en het lastig vind om de drie uur vol te maken? Neem contact dan contact op voor aanvullende tips!
  4. Voel je je slap? Neem dan rond 16.00 uur een kopje Being at your best Bouillon. Wat zout tot je nemen, kan de vochtbalans verbeteren waardoor je je minder slap voelt. Mocht de slapheid aanhouden, neem een extra rustmomentje en vertel dit aan je coach.
  5. Weeg jezelf vooral niet tussen de afspraken met de coach door. Jouw weegschaal is anders dan die van je coach en zegt niets over je vet, vocht of spierbalans. Een tegenvaller op je eigen weegschaal werkt niet motiverend.
  6. Vier successen! Beloon jezelf na het behalen van een doel of een buitengewoon goed resultaat! Wat een prestatie heb je geleverd. Koop een bos mooie bloemen of verwen jezelf met een heerlijke schoonheidsbehandeling. Let op: beloon jezelf nooit met voeding, dit komt je resultaat op de lange termijn niet ten goede!

Heb jij een vliegende start gemaakt? Deel het met ons via whatsapp. Wil je graag beginnen? Bel, app of neem contact op via onze button.